Apollo XI

Per te derguar anijen ne Hene, thjesht kikoni (Start) (Launch) dhe (Stage1.2.3 e me rradhe). Koha midis cdo (Stage) mer disa sekonda per tu karikuar.

0 comments:

Post a Comment