Hëna & NASA

Pamje spektakolare te Henes. Poshte keni nje buton i cili zmadhon pamjen e Henes, Zmadhojeni 100% dhe prisni rreth 5 sekonda sa te stabilizohet pamja. Me maus levizeni Henen per te pare vende te ndryshme.

0 comments:

Post a Comment