QIELLI 350° - Spektri i Dritës

Pamje e Qellit tone ne 360 grade. Qiellin dhe objektet mund ti shikoni ne 7 lloje pamjesh, Gamma Ray, X-Ray, Dukshme, Hidrogjen a, Infra e Kuqe, Mikrovale, dhe Radio. Perdorni butonat ne te djathten e ekranit per te zmadhuar ose ndryshuar Spektrin.

0 comments:

Post a Comment